Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за 159 1.9 бензин и дизел в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баткоууууу, тежко и горко на колата, ако наистина е зазЕмена
    sigpic

Comment

аз сега върта пунтото щото бегачката не е готова иначе алфата зимата е пушка на стръмни улици на задна проблеми няма тествал съм я в симеоново а там си е направо приключение зимата
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Ti във това време определено си е за гаража,моята също съм я заземил вече също във гаража.
        Има нещо вярно.ТИ-ката е сравнително ниска и в някои коловози се влачи по корем. Но като изключим това,с хубави зимни гуми отпред е като трактор Никакво зазимяване
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

Ti-то е перфектно за зимата, сняг не остава по по трасето
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
            Има нещо вярно.ТИ-ката е сравнително ниска и в някои коловози се влачи по корем. Но като изключим това,с хубави зимни гуми отпред е като трактор Никакво зазимяване
            Така е,обаче миналата седмица във Боровец всички мъници се измъкнаха от паркинга,а аз останах по корем и се наложи малко да копаме,после бутане докато се измъкна на главния път.То е ясно във гаража е щото не ми трябва във момента и си почива.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Само бързо да се включа, 1750 ТБИ ТИ отдолу кората е точно на 2см. от пътя и ако в това време трябва да се кара просто не ми се мисли.

Иначе за вървене върви много добре но може и още и то скоро.

Last edited by DJraceman; d.m.y г., 10:51.
              EX 156 1.6 TS

Comment

Ti във това време определено си е за гаража,моята също съм я заземил вече също във гаража.
                Aз па си я карам по неразритите софииски улици и е като снегорин,но са ми много арни гумите въс всяка преспа,която я вкарам,няма никакви ядове да излезе

П.С.Няма да и ставам роб,та чак да спи зимен сън,аз точно на това се кефя,как седи колата в зимни условия

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                Само бързо да се включа, 1750 ТБИ ТИ отдолу кората е точно на 2см. от пътя и ако в това време трябва да се кара просто не ми се мисли.

Иначе за вървене върви много добре но може и още и то скоро.
                А ти си закарай колата при твойте приятели,защото според мен ти виси отзад кората,неможе да е на 2 см. от земята

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Точно че заради това нещо трябва да е по икономичен!
                Не е така,повечето впръсквания според мен,са за намаляване на вредните емисии
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Aз па си я карам по неразритите софииски улици и е като снегорин,но са ми много арни гумите въс всяка преспа,която я вкарам,няма никакви ядове да излезе

П.С.Няма да и ставам роб,та чак да спи зимен сън,аз точно на това се кефя,как седи колата в зимни условия

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

А ти си закарай колата при твойте приятели,защото според мен ти виси отзад кората,неможе да е на 2 см. от земята

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

Не е така,повечето впръсквания според мен,са за намаляване на вредните емисии
                  Мойте гуми и те са нови,ама бутни я във 40см сняг и остава по корем.На Ti верно и на мен ми се вижда че виси кората във задния край.
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Верно стои много неестествено тая кора
                    sigpic

Comment

според мен колата (159 като цяло) е съвсем прилична като просвет, единствено непосредствено зад предната ос е една идея по-ниска отколкто е трябвало да бъде
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Верно стои много неестествено тая кора
                        еми да щото е ударена, то се вижда и сега е виснала...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          според мен колата (159 като цяло) е съвсем прилична като просвет, единствено непосредствено зад предната ос е една идея по-ниска отколкто е трябвало да бъде
                          Aбсолютно съгласен,със 159-ката се качвам по тротоари,там където например със 146-та въобще не съм си и помислял да се пробвам да се качвам.

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

Мойте гуми и те са нови,ама бутни я във 40см сняг и остава по корем.На Ti верно и на мен ми се вижда че виси кората във задния край.
                          Ами що я буташ там,дето знаеш че няма да излезеш
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Aбсолютно съгласен,със 159-ката се качвам по тротоари,там където например със 146-та въобще не съм си и помислял да се пробвам да се качвам.

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

Ами що я буташ там,дето знаеш че няма да излезеш
                            Нямаше вариант за излизане от паркинга,за това,иначе след това 540км преход по заснежен и заледен път,и навявания имаше -без пролем.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

кората не е удряна и не е виснала просто снимката е под ъгъл и така изглецда но се вижда, че е доста ниска.
                              EX 156 1.6 TS

Comment

Аз пък винаги съм имал проблем с качването на бордюри, винаги закачам кората, просвета ми е 4-5 пръста /8-9см/
                                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                                X